Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поблизу Сколе стартував табір активного туризму "Острів скарбів"

Учора, 26 липня, у селі Дубина поблизу Сколе стартував табір активного туризму "Острів скарбів". Таборують у самому серці Карпат понад 40 молодих людей. Про це повідомили 27 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Як розповіли організатори особливістю табору є те, що він поєднує у собі туристично-спортивну складову та тематичну - піратську.

"Кожен з учасників привіз з собою в табір одяг пірата, кожен має псевдонім: хтось Джек Горобець, хтось Чорна Борода, хтось Джон Сільвер тощо",-  зазначають організатори.

Комендант табору Андрій Бень, який для учасників друг "Чорна Борода" поділився, що для дітей підготували багато яскравих активностей – сплав, велотур, мандри в гори, квести, естафети тощо.

"А найцікавіше, що все це відбувається під соусом піратської теми. Табори такого типу є дуже цікаві для дітей, бо кожного дня їх чекає нова пригода, нове випробування. Діти в таких умовах здружуються за тиждень настільки, що здається що вони більше як рік кращі приятелі", - зазначив він.

У перший день таборувальники встигли сходити в гори до водоспаду Кам’янка, зіграти у лазертаг турнір,  позмагатись в спритності "бразилійського плеску".

"А наша команда виграла пляшку з шматком карти. Наприкінці табору, склавши всі шматки пазлу, ми підемо на пошуки солодкого скарбу капітана Флінта. Мені дуже подобається тут. Хочу ще пригод",  - поділився учасник табору Дмитро (псевдонім - юний пірат Юнга).

Зазначимо, що табір проводять за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОДА у межах конкурсу молодіжних проєктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ