Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Поблизу Золотого зафіксовано снайперський вогонь

Як повідомили в прес-центрі АТО, російські окупаційні війська продовжують порушувати режим припинення вогню в зоні проведення АТО. Сьогодні вони 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських армійців.

Напружена ситуація склалася на Маріупольському напрямку. Тут противник вдався до збройних провокацій, застосувавши заборонену Мінськими домовленостями важку артилерію: в районі Мирного ворог вдарив 122 мм калібром, а по позиціях в Сіонітному випустив понад три десятки снарядів калібру 152 мм. Також із 120 мм мінометів російські окупанти неодноразово обстріляли наших бійців в Мар’їнці та Водяному. Крім цього, поруч Широкиного ворог стріляв з великокаліберних кулеметів, у Старогнатівці вів вогонь зі стрілецької зброї, а поблизу Гнутового задіяв БМП. 

На Донецькому напрямку вогонь з 82 мм мінометів противник вів у Луганському та Світлодарську, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю застосував поблизу Верхньоторецького. У Світлодарську зафіксовано вороже БМП.

На Луганщині вогонь відкривався з мінометів калібру 82 мм та автоматичних станкових гранатометів у Кримському, зі стрілецької зброї у Лопаскиному, поблизу Золотого зафіксовано снайперський вогонь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ