Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Побили чоловіка і відібрали телефон: у Львові затримали зловмисників

Патрульні затримали на Сихові ймовірних грабіжників по гарячих слідах. Про це повідомили 12 жовтня Гал-інфо у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Сьогодні о 1-й годині ночі патрульні 2 батальйону отримали виклик на проспект Червоної Калини де невідомі завдали тілесних ушкоджень 30-річному чоловікові і заволоділи його телефоном.

Через 2 хвилини екіпаж був на місці події. Біля заявника, стояло троє перехожих. Він був в крові. Патрульні викликали для потерпілого швидку допомогу.

Очевидці надали детальний опис нападників і вказали в якому напрямку вони пішли. Інспектори негайно вирушили на пошуки. Обстежили прилеглі території і на вулиці Хоткевича виявили схожих осіб.

Ними виявилися 27 та 37-річні сихівчани, які вже мали проблеми із законом. В одного з них триває суд за аналогічний злочин. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції.

Потерпілого шпиталізували до медичного закладу. Затриманих осіб доставили до відділку для встановлення обставин. Згодом потерпілий та очевидці впізнали цих осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ