Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Податківці Львівщини виявили випадки надання послуг таксі без державної реєстрації

Податківці Львівщини виявили випадки надання послуг таксі без державної реєстрації. На порушників складено протоколи про адмінправопорушення.

Працівники відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Львівській області систематично проводять заходи щодо контролю за дотримання суб’єктами господарювання норм законодавства.

У квітні поточного року в ході проведення фактичних перевірок виявлено  3 (три) випадки надання послуг таксі без державної реєстрації. 

На порушників складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Для застосування адміністративних стягнень матеріали перевірок скеровано у суд для вжиття відповідних заходів в межах компетенції. 

Нагадуємо платникам податків та громадянам про необхідність реєстрації суб’єктами господарювання у випадку здійснення системної господарської діяльності з продажу товарів (надання послуг), оскільки державна реєстрація суб’єктів господарювання – обов’язкова та базова умова здійснення усіх видів підприємницької діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ