Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Податківці Жовківщини зустрілися з школярами

Днями головний державний інспектор з питань комунікацій Наталія Сиротюк завітала до старшокласників Великодорошівської загальноосвітньої школи, аби провести урок з основ податкового законодавства.

Метою зустрічі є- донести дітям знання про податки, аби підвищити податкову культуру,  та сформування імідж сумлінного платника. Для учнів випускних класів це актуально, адже зовсім скоро вони стануть платниками податків. 

Під час заходу школярів ознайомили з базовими знаннями про основи податкової грамотності і виховання  та розуміння необхідності сплати податків для сталого розвитку суспільства в цілому. 

На уроці Наталя Несторівна  розповіла дітям про можливість відшкодування частини витрат, сплачених за навчання, шляхом використання права на податкову знижку. Ознайомила з електронними сервісами, за допомогою яких подавати звітність стало набагато простіше та комфортніше. 

Учні проявляли неабияку зацікавленість, тому урок відбувся у вигляді дискусії, наприкінці учні отримали відповіді на усі свої запитання, та зробили пам’ятне фото.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ