Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Подорож Карпатами в несподіваному ракурсі

Інтернет-портал "My dog" розповів про неймовірну подорож горами Карпат з погляду домашнього улюбленця.

Фотографиня з Черкас Вікторія Царенко на своєму Youtube-каналі презентувала відео, де у головній ролі були мальовничі пейзажі гір Кострича та Шпиці, а також… її домашній улюбленець – Джек Рассел тер’єр Дарсі. Він ділиться своїми думками із глядачами через екран та загалом є центральною фігурою подорожі. Про те, як з’явилася ідея створення ролика, яка його мета та як песик почувається після подолання такого маршруту розповіла нам авторка відео та хазяйка чотирилапого.

Насамперед слід зазначити, що Дарсі доволі досвідчений мандрівник. Похід у гори був не першою подорожжю та не останньою. До цього він їздив із родиною на море та і загалом власники завжди беруть його із собою. Виключенням стала тільки поїздка за кордон.

З речей спеціально для Дарсі брали хіба корм та повідець. Воду він пив із струмків та джерел, які знаходили дорогою. Навіть взимку він обходиться без спеціального одягу, тому потрібних речей мінімум.

До збереження здоров’я свого Джек Рассел тер’єра власники ставляться надзвичайно відповідально: мають усі необхідні щеплення та відповідні документи. Також перед походом у Карпати та іншими подорожами обов’язково дають йому антиглистові препарати та таблетки від кліщів, які мають довгий термін дії. Без таких заходів у собаки є ризик підхопити захворювання, яке може призвести до найгірших наслідків.

За словами власниці, Дарсі, хоч і втомлювався в дорозі, та швидко відновлював сили. На руках його носити майже не доводилось. Хіба лише у моменти, коли він боявся сам переходити гірські річки, пересуватися по великих камінцях на горі Явірник, які він міг би не підкорити самотужки, та тоді, коли він сам намагався залізти на руки. Це означало, що пора перепочити. Більшу частину шляху він пройшов на своїх чотирьох ще й значно випереджаючи хазяїнів. Варто сказати, що Дарсі усього три роки, тож він повен сил та енергії.

Фото: Вікторія Царенко

Не обходиться у таких подорожах і без труднощів. Найчастіше вони пов’язані із пошуком житла. Складно знайти місце для ночівлі із домашнім улюбленцем. І хоча Дарсі дуже добре вихований та не гризе речі, однак все одно пошук місця для ночівлі залишається незначною, але все-таки проблемою.

Відео продовжує здобувати популярність та набирати перегляди. Дуже багато коментарів від вдячних глядачів. Більшість із них — подяка за хороший настрій. Вікторія Царенко розповідає, що такою і була мета створення ролика: допомогти людям відволіктися та отримати позитив.

Родина вже планує нові подорожі із своїм чотирилапим улюбленцем. Сім’я вже не уявляє свого життя без Дарсі та сприймає його, як свою третю дитину. Можливо, скоро ми побачимо нові відео від імені пса уже з інших місць.

Підготувала Вікторія Кульженко

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ