Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Подорожуємо з комфортом: популярні сервіси прокату авто у Львові

Чому люди орендують авто? Причини можуть бути найрізноманітніші: відсутність або раптова поломка власного транспорту, поїздка в інше місто на відпочинок або у відрядження, необхідність справити враження на партнерів по бізнесу, організація корпоративного виїзду за місто...
Оренда авто у Львові.

Яким би не був запит, орендоване авто вирішує його швидко та якісно. Ця послуга доступна в будь-який час у будь-якому досить великому місті, і Львів не є винятком. Подорож найромантичнішим містом нашої країни на машині, взятій напрокат, може стати ще більш комфортною. Варто лише визначитися з компанією, що надає подібні послуги. Щоб допомогти вам із вибором, ми зібрали в один список та порівняли декілька найбільш затребуваних у Львові прокатників.

7Cars

Компанія 7Cars своїми послугами охоплює найбільші міста України. Київ та Одеса, Дніпро та звичайно ж Львів – географія послуг компанії досить велика, що дозволяє користуватися прокатним авто практично без територіальних обмежень. Взявши ТЗ в одному місті, ви можете повернути його в офісі компанії, розташованому в іншому населеному пункті. Для оренди авто потрібно бути не молодше 21 року (або 25 років для машин преміум-класу) та мати 2 роки стажу водіння.

7Cars досить лояльна до своїх клієнтів. У компанії існує грамотно розроблена програма послуг, яка дозволяє орендувати машину на найбільш вигідних умовах у кожній конкретній ситуації. Оренда на добу та довгострокова, з водієм та без, замовлення авто різного класу і призначення – все це робить послуги компанії комфортними, а самого прокатника популярним серед користувачів сервісу.

EGCars

Компанія EGCars працює на ринку прокату вже кілька років, надаючи свої послуги водіям старше 21 років за умови наявності у них водійського стажу не менше двох років. Для оформлення автомобіля потрібно мати при собі громадянський паспорт (або міжнародний для іноземних громадян) та водійське посвідчення міжнародного зразка.

Оплатити послуги прокату можна як банківською картою, так і готівкою. Для юридичних осіб передбачена оплата за безготівковим перерахуванням на підставі виставленого раніше рахунка. Укладаючи угоду з компанією, клієнт (після вибору відповідного ТЗ з досить багатого автопарку) оплачує всю суму оренди плюс заставний депозит (франшиза), який заморожується на час користування транспортом та повертається після закінчення строку договору при повному його виконанні. Послуга проста та комфортна.

BLS

Прокатна компанія BLS працює у восьми містах України, включно зі Львовом. Її послуги не обмежуються стандартною орендою авто. Крім звичного прокату, BLS пропонує своїм клієнтам оренду автомобілів з водієм, окремий пакет для корпоративних клієнтів (лізинг авто на бонусних умовах), можливість орендувати мототранспорт.

Умови прокату близькі до стандартних у нашій країні, за тим винятком, що водієві від 21 року доступна тільки оренда ТС класу економ, середнього та бізнес. Авто VIP категорії можна орендувати лише після 23 років. Цікаві умови пропонуються і на можливий пробіг орендованої машини: якщо ви укладаєте угоду на користування авто більше, ніж на 4 дні, то добовий пробіг для вас не має обмежень.

Ліон Автопрокат

Ліон Автопрокат пропонує послуги оренди не лише на території нашої країни: його офіси розташовані також у декількох містах Росії, Грузії та Чехії. Компанія існує близько 10 років і за цей час встигла обзавестися солідним автопарком та масою клієнтів, повністю задоволених її послугами. У зв'язку з широкою географією діяльності фірми, для документального оформлення послуги оренди знадобляться громадянський та міжнародний паспорт із візової відміткою про перетин кордону (для іноземних громадян), водійське посвідчення (міжнародного зразка та національне); для жителів України обов'язковим є також надання картки про присвоєння ідентифікаційного коду.

Для отримання авто напрокат водій повинен бути старше 23 років (для оренди машин люкс-класу мінімальний віковий поріг збільшується ще на два роки) та мати не менше трьох років офіційного водійського стажу. Підтримуючи свій автопарк в ідеальному стані, компанія встановлює свої обмеження добового пробігу, які не відміняються незалежно від тривалості оренди.

Loyal Rent Car

Компанія спеціалізується на наданні в оренду транспортних засобів економ-класу. Значний автопарк повністю справних авто за прийнятною ціною – беззаперечна перевага цього прокатника. А програма лояльності для постійних та нових клієнтів допомагає вибрати машину, що найбільше вам підходить, на найприємніших умовах. Авто в Loyal Rent Car надаються лише водіям віком від 25 років і старше.

Таким чином, обираючи сервіс оренди авто у Львові на свій смак, варто врахувати декілька факторів:

  • власну відповідність вимогам компанії для прокату (вік, стаж керування авто);
  • наявність потрібного вам класу чи моделі в автопарку;
  • цінову політику, а також акції та програми лояльності;
  • обмеження щодо терміну оренди, пробігу авто;
  • можливість повернути авто в іншому місті, взяти додаткове обладнання, замовити послуги водія тощо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ