Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поїзд Івано-Франківськ - Ворохта продовжує курсувати

Пасажирські поїзди підвищеного комфорту другого класу сполученням Івано-Франківськ-Ворохта-Івано-Франківськ продовжують курсувати. Про це повідомили у прес-центрі Львівської залізниці.

Поїзди і надалі, до кінця курортного сезону, курсуватимуть щоденно крім вівторка. Поїзд №840/841 Івано-Франківськ-Ворохта відправлятиметься з Івано-Франківська о 07.37, слідуватиме через станції Хриплін, Братківці, Надвірна, Делятин, Яремче, Микуличин, Татарів та прибуватиме до Ворохти о 09.10. Зворотно від’їжджатиме з Ворохти о 09.42 та прибуватиме до Івано-Франківська о 12.05.

Поїзд №842/843 відправлятиметься з Івано-Франківська о 13.30, слідуватиме тим же маршрутом та прибуватиме до Ворохти о 15.18. Зворотно відправлятиметься з Ворохти о 16.00 та прибуватиме до Івано-Франківська о 17.40.

Склад поїзда – рейковий автобус РА-620М. Квитки можна придбати у касах, решту квитків (місця з 76 по 92) реалізовуватимуть провідники. 

Ці поїзди мають не лише спростити подорож до гірськолижних курортів Карпат, але й насамперед забезпечити комфортну пересадку пасажирів на потяги дальнього слідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ