Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліція Київщини викрила факт жорстокого поводження з тваринами

Днями до правоохоронців звернулося подружжя та повідомило, що їх родич не піклується про породистих тварин, яких розводила їхня донька.
Фото - Нацполіція

Як повідомили в Нацполіції, поліцейські провели перевірку вказаної інформації. Породи американського стаффордширського тер’єра та американського буллі були з ознаками знущання. Приміщення було захаращене продуктами життєдіяльності тварин.

«Під час огляду приміщення наші поліцейські виявили трупи щенят породи американського стаффордширського тер’єра та американського буллі. Ще 12 собак перебували у важкому стані від голоду та зневоднення. Нині усі тварини вилучені та передані зоозахисникам для піклування. Щодо власника вже розпочато досудове розслідування», - повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Як встановили правоохоронці, розплідник створила 28-річна бучанка. Дівчина загинула під час окупації Бучі, а її справою став займатися 27-річний чоловік. Він оформив всі документи розплідника на себе, згодом занедбав тварин, але продовжував торгівлю цуценятами.

За фактом жорстокого поводження з тваринами ( ч. 1 ст. 299 ККУ) слідчі Бучанського райуправління поліції розпочали досудове розслідування. Зловмиснику загрожує до 3 років позбавлення волі з конфіскацією тварин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ