Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Поліція встановила особи підлітків, які катували собаку у Бродах

Поліцейські встановили особи підлітків, причетних до жорстокого поводження з твариною на Бродівщині. Про Це інформує прес-служба поліції Львівщини.
За цим фактом дізнавачі відкрили  кримінальне провадження.
Сьогодні, 26 грудня, під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили публікацію, де йшлося про те, що нібито в місті Броди  невідомі особи помістили   собаку в мішок та  побили її, після  чого тварина загинула.
Правоохоронці негайно розпочали за цим фактом перевірку,  до якої були залучені співробітники  всіх служб територіального підрозділу поліції. 
Невдовзі поліцейські  встановили особи зловмисників – ними виявились 16-річний  хлопець  та 14-річна  дівчина, мешканці Бродівського району.
Також встановлено, що 23 грудня близько 17.00,  на сміттєзвалищі неподалік  одного з сіл району,  школяр помістив собаку в мішок і декілька разів вдарив тварину металевою трубою.  Очевидцем події була  його неповнолітня знайома. 
Крім того,  правоохоронці розшукали  собаку  та доставили тварину у ветеринарну лікарню, її життю нічого не загрожує.
За цим фактом дізнавачі Бродівського відділення поліції, за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури,  відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.  Максимальне покарання, передбачене санкцією статті -  обмеження волі на строк до трьох років.  
Досудове розслідування триває.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ