Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Політичним партіям Галичини варто відійти від політичних амбіцій і об’єднатись – Михайло Вовк

«Політичні партії правого спрямування об’єднаються в ім’я українського народу і Президента Віктора Ющенка», – повідомив «Гал-info» депутат Львівської обласної ради, член КУН Михайло Вовк.
            За його словами, потрібно поставити партійні інтереси нижче інтересів українського народу, який повинен бути перш за все.
            «Так, дійсно, відбудеться засідання „круглого столу”, і ми готові до об’єднання усіх політичних сил для того, щоб показати приклад усій Україні. Вважаю, що таке об’єднання цілком можливе, і воно якраз на часі у тяжкі часи загальнонаціональної української політики. Маю надію, що усі політичні сили зуміють знайти в собі сили частково відступити від політичних амбіцій і показати приклад об’єднання правих політичних сил Львівщини усій Україні”, – зазначив Михайло Вовк.
            Нагадаємо, як повідомляло «Гал-info», у понеділок, 22 січня, відбудеться засідання „круглого столу” представників ЛОО УНП, НРУ, ВО «Свобода», КУН, УРП «Собор», ХДС. Під час „круглого столу” буде обговорено перспективи консолідації правих сил на Львівщині та можливість подальшого об’єднання в єдиний політичний блок або партію.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ