Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Польща підтримає всі дії України щодо незалежності та миру, – Дуда

Республіка Польща незмінно підтримуватиме зусилля України задля зміцнення незалежності та повернення миру. Про це йдеться у привітанні Президента Республіки Польща Анджея Дуди з Днем Незалежності України на адресу українського президента, йдеться у повідомленні на сайті Глави держави.

«Спостерігаючи за ситуацією у східних регіонах України з увагою та турботою, запевняю Вас, пане Президенте, у готовності Республіки Польща до підтримки всіх дій з метою тривалого повернення миру і стабільності на всій території Вашої країни», - зазначається у привітанні.

Дуда також запевнив, що Польща буде незмінно підтримувати зусилля України задля зміцнення незалежності і суверенності, а також модернізації і демократизації держави.

«Вірю, - наголошує Президент Польщі, - що набуття чинності положень Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом, у тому числі принципів вільної торгівлі, а також введення у найближчому майбутньому безвізового режиму з Європейським Союзом підтвердять європейський вибір України», - додав лідер Польської республіки.

Укрінформ

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ