Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Польща посилить митний контроль продукції українських аграріїв

Під час відвідання пунктів пропуску міністр зустрівся також з представниками організації аграріїв “Обмануте село”
фото Укрінформ

Міністр сільського господарства і розвитку села Польщі Чеслав Секерський анонсував посилення контролю й активізацію перевірок української агропродукції, яка експортується до РП.

Про це міністерство сільського господарства і розвитку повідомило, зазначивши, що міністр Секерський зараз інспектує пункти пропуску на польсько-українському кордоні, передає Укрінформ.

“Надмірний імпорт сільськогосподарської продукції з України, яка не відповідає виробничим вимогам ЄС, загрожує конкурентоспроможності польського сільського господарства”,- наголошує міністерство.

Як повідомило міністерство, в межах інспекції сільськогосподарської продукції з України міністр відвідав пункти пропуску “Медика” і “Корчова”.

Під час відвідання пунктів пропуску міністр зустрівся також з представниками організації аграріїв “Обмануте село”, яке раніше блокувало дорогу поблизу пункту пропуску “Медика-Шегині”.

Як відомо, заступник міністра сільського господарства і розвитку села Польщі Міхал Колодзєйчак зранку у неділю, 4 лютого, прибув з перевіркою на прикордонний пункт з Україною в Дорогуську.

Польські фермери оголосили загальнонаціональний страйк із блокадою доріг та прикордонних пунктів пропуску. Страйк планують розпочати 9 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ