Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники фіксують збільшення потоку людей і транспорту на кордоні з Польщею

Актуальну ситуацію щодо стану накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску можна відстежити на офіційних ресурсах Держприкордонслужби.

У зв’язку із туристичним сезоном та сезоном відпочинку, в пунктах пропуску на кордоні, в межах Львівської області, прикордонники фіксують збільшення потоку людей і транспорту на 40%.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

"Для перетину кордону легковиками та автобусами подорожні найчастіше обирають пункти пропуску "Краківець", "Шегині" та "Рава-Руська". У зв'язку з цим перед цими пунктами пропуску спостерігається періодичне накопичення транспорту. Менша динаміка руху спостерігається у "Смільниці", "Грушеві" та "Угриневі". З метою зменшення часу очікування радимо обирати менш завантажені пункти пропуску для перетину кордону", - зазначили прикордонники.

Актуальну ситуацію щодо стану накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску можна відстежити на офіційних ресурсах Держприкордонслужби, зокрема на сторінці Західного регіонального управління та 7-го прикордонного Карпатського загону.

У ДПСУ також додали, що перетин кордону залежить від роботи усіх представників контрольних служб, які здійснюють свою діяльність в пунктах пропуску та працівників відповідних служб суміжної сторони.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ