Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Польське місто Жешув і Трускавець підписали угоду про співпрацю

Жешув, серед українців місто відоме як Ряшів та Трускавець уклали угоду про співпрацю. Для курорту це двадцята угода про співробітництво за останні роки та 12-та, яка підписана з містом Польщі. Про це повідомили
Фото: Трускавецька міська рада

Угода про співпрацю завжди передбачає різноманітні заходи щодо обміну досвідом в галузі медицини чи освіти, курортології чи інженерії. Угода відкриває двері до спільних проєктів із залучення європейських коштів на реалізацію різноманітних заходів у наших містах.

Урочисто угоду про співпрацю двох міст Жешува та Трускавця підписали в музеї Михайла Біласа: Андрій Кульчинський - міський голова Трускавця та заступник президента міста Жешува - Станіслав Сєнько.

Співробітництво, яке вже довгий час тривало неформально, на офіційному рівні, вдалося укласти завдяки підтримці керівного складу Дрогобицького педагогічного університету, які посприяли підписанню угоди. Вони радо вітали новостворену співпрацю та задекларували всебічну підтримку щодо розвитку. Також, своє сприяння, в рамках угоди, засвідчили керівник ʺДніпро Бесикдʺ Олександр Чебаненкфо, український лікар та науковець, а також голова ГО ʺЄвропейська інтеграція Україниʺ Іван Цегенько.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 18 грудня відбудеться чергова сесія Трускавецької міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ