Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Польські перевізники страйкуватимуть: блокуватимуть рух вантажівок на кордоні

За наявною інформацією, польські перевізники планують проведення тривалої акції, яка може розпочатися з 3 листопада. Про це українських прикордонників повідомили польські колеги, - інформують у Держприкордонслужбі.

Під час своїх дій вони мають намір блокувати рух вантажного транспорту, що слідуватиме через українсько-польський кордон у напрямку пунктів пропуску «Ягодин-Дорохуськ», «Краківець-Корчова», «Рава-Руська-Хребене». Ускладнення руху можливе як на в’їзд до Польщі, так і на виїзд.

Своєю чергою органи державної влади України вживають всіх можливих заходів для нормалізації транскордонного руху. Зокрема Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури ініціювало зустріч з усіма залученими сторонами щодо забезпечення належного пропуску через кордон транспорту.

Просимо громадян та перевізників, які планують перетинати кордон з Польщею, врахувати цю інформацію. Водночас за наявними даними від польських колег, організатори таких дій на території Польщі не планують перешкоджати руху автобусам, транспортним засобам, що перевозять гуманітарну допомогу, швидкопсувні вантажі та ін., а також легковому транспорту.

У разі додаткової інформації, Державна прикордонна служба України інформуватиме про це на своїх офіційних сторінках.

Пропонуємо відстежувати ситуацію у пунктах пропуску на офіційному вебсайті Держприкордонслужби, а також на сторінці у Telegram та сторінці Західного регіонального управління ДПСУ у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ