Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Полтавець приїде на Львівщину, щоб визначитися з фінансуванням програми розвитку гірничих робіт на 2008 рік

31 січня до Сокалю (Львівська область) приїде міністр вугільної промисловості Віктор Полтавець, який візьме участь в підготовці програми розвитку гірничих робіт на 2008 рік. Про це «Гал-info» повідомив помічник директора ДП «Львіввугілля» Микола Бродер.
За словами Бродера, на Львівщину вже приїхали ведучі спеціалісти Міністерства, які вже працюють на Львівському вугільному басейні, готуючи міністру свій моніторинг щодо програми. В програмі, яку буде прийнято, визначатиметься фінансування на проходження гірничих виробіток, на капітальне будівництво, обладнання тощо. Крім того в Сокалі буде розглянуто аналогічну програму по ДП «Волиньвугілля». Також, як повідомив Бродер, 31 січня заплановано зустріч міністра з головою ЛОДА Петром Олійником.
Як пояснив Бродер, на всю галузь вуглевидобутку в держбюджеті на 2007 рік закладено 7 млрд грн, і зараз міністр разом з спеціалістами їздять по вугільних басейнах України і визначаються з місцевими програмами розвитку гірничих робіт, відтак і з фінансуванням робіт у вугільних басейнах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ