Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Полторак назвав розмір своєї зарплати

Зарплата міністра оборони України Степана Полторака становить 18 тис. гривень. Про це глава відомства повідомив в інтерв'ю "Українським новинам".

"Ви знаєте, я отримую 18 тис. гривень. Але якби я ставив перед собою завдання заробити гроші, то я точно пішов би не в армію. Мій син, наприклад, програміст отримує в рази більшу зарплатню, ніж я. У нинішній ситуації гроші не головне, особливо коли йде війна. 18 тис. гривень – це невелика сума, але рівень тієї зарплати, яку отримують всі інші військові, не дає мені морального права вимагати більше", - зазначив він.

Міністр також зазначив, що бюджет в цьому році "дуже хороший" у порівнянні з попередні роками. "Але для того, щоб проводити серйозні реформи, потрібні великі гроші. Реформа Збройних сил - найдорожча сьогодні реформа. Економіка не може дозволити такі витрати. Сказати, що армії вистачає на все грошей, – це обдурити самого себе. Армії ніколи грошей не вистачить, буде завжди мало. Це при тому, що бюджет на цей рік гарний і я задоволений ним. Ми виходимо десь на 55 млрд гривень. Це значне збільшення, яке дозволить і забезпечити підготовку особового складу Збройних сил, і розвивати техніку", - сказав він.

Тиждень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ