Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Помер Степан Стойко - професор ЛНУ ім. Івана Франка

22 жовтня помер професор Географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Стойко Степан Михайлович.

Про це написали на сторінці у Фейсбуці Географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка:

"З глибоким сумом повідомляємо про смерть нашого Вчителя – професора Стойка Степана Михайловича – видатного науковця та педагога, знаного в  Україні та Європі. Сторічний життєвий шлях і багатогранна діяльність Степана Михайловича є прикладом мудрості та невичерпної енергії, величі та, водночас, скромності, неймовірної працьовитості, любові до природи, людей та життя. 

«Я зробив все, що міг для збереження природи» – сказав Степан Михайлович у своєму інтерв’ю з нагоди 100 - річного ювілею.  

Світла пам'ять Степану Михайловичу, Людині, творчий шлях і життєві принципи якої, стали прикладом для наслідування багатьох його учнів.  

Пам’ятаємо Вашу доброту і чесність, мудрість і працелюбність, душевну щедрість, чуйність і доброзичливість у людських взаєминах. Спочивайте з Богом!"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ