Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Помічник Зеленського розповів, як українська влада ставиться до критики та образ

Помічник президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак заявив, що влада «все бачить і готова виправлятись».

Про це він сказав в інтерв'ю для YouTube-каналу «KRYM - критичне мислення», пише Детектор медіа.

«Ми вирішили змінювати все і відразу, це дуже складно. Безумовно, це не може відбуватися без помилок, їх багато. Але є щире бажання змінювати, рухатися вперед, робити ці реформи. Є речі, які відбуваються з помилками, але вони виправляються», - заявив Андрій Єрмак.

Він додав, що деякі процеси відбуваються з помилками, але ці помилки виправляються.

«Були прийняті рішення, які не відповідають тому, що було записано в програмі партії (Слуга народу — ред.). Є помилки, і ми не приховуємо цього. Але ми – адекватні люди. І навіть якщо нас критикують сьогодні – не ображають, а саме критикують – ми бачимо, прислуховуємось та готові виправлятися», - додав помічник президента.

Раніше колишня заступниця міністра закордонних справ України Олена Зеркаль повідомила, що помічник президента Андрій Єрмак рекомендував їй знизити медійну активність.

Як писали ЗМІ, в Офісі президента України формують системну комунікацію з позиції влади. Зокрема, щопонеділка в кабінеті заступника голова ОПУ Кирила Тимошенка збирається медійна команда нової влади – так звані «планірки у Тимошенка»: «На них представники Офісу президента, Верховної Ради та Кабміну вчаться говорити "в один голос". По суті це головний непублічний центр прийняття рішень стосовно того, що, як і на яких каналах нова влада планує розповідати цього тижня/місяця/року. Домінуючу позицію на цих зустрічах має Офіс президента. Як і загалом в політиці, ОПУ є головним центром впливу і в питаннях формування комунікаційної стратегії»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ