Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Помилки "електронного вступу" виправлені

У МОН кажуть, що помилки електронного вступу виникали через вступників та адміністрації вишів, - Освіта.ua.

Більшість помилок, що виникали у абітурієнтів під час роботи з електронними кабінетами вже виправлені, а виникали вони через неуважність як вступників, так і адміністрацій навчальних закладів. Про це під час проведення брифінгу, присвяченому проведенню вступної кампанії, заявив директор департаменту вищої освіти Олег Шаров.

За його словами, в перші дні вступної кампанії у вступників до вишів виникло чимало проблем з реєстрацією електронних кабінетів.

«Вони здебільшого були спричинені розбіжностями персональних даних в документах – пропущені апострофи, чергування «і»/«и», розбіжності в 1 літеру, подані старі назви населених пунктів, перейменованих в межах декомунізації тощо. Це було пов’язано з неуважністю як вступників, так і адміністрацій навчальних закладів. Більшість з цих помилок уже виправлені», - зазначив Шаров.

Він також нагадав, що тим вступникам, у яких залишись такі проблеми, МОН дозволило подавати документи у паперовій формі – якщо в присутності представника приймальної комісії ВНЗ буде перевірена неможливість створення електронного кабінету.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ