Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 1000 першокурсників склали урочисту присягу у студенти ветеринарного ініверситету

Сьогодні, 3 вересня, першокурсники Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького склали урочисту присягу у студенти, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Привітали студентів-першокурсників голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, директор департаменту освіти та науки Львівської ОДА Любомира Мандзій, ректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.Гжицького Володимир Стибель, начальник ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області Євген Баркит та інші.

«Шановні студенти, Вам пощастило, бо Ви навчатиметеся у найкрасивішому місті України. Не розмінюйтеся на дрібниці, не витрачайте на марно час, натомість присвятіть його навчанню. Знання – це міцний фундамент для Вашого подальшого життя. Пам’ятайте, що лише щоденною рутинною працею можна досягнути високих результатів. Традиція Львівського студентства – завжди бути першими, бути першими тоді, коли необхідно стати на повний ріст і проявити свою громадянську позицію. Перемагайте, йдіть лише уперед і нехай ніщо не зупинить Вас на цьому шляху», - зазначив  Олег Синютка.

Також у вітальному слові очільник області подякував професорсько-викладацькому складу за те, що в жорсткій конкуренції між вищими навчальними закладами, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького не втратив своїх позицій, набрав нової динаміки, сили та нового поступу.

Опісля, першокурсники урочисто зачитали присягу та виконали студентський гімн «Гаудеамус».

Також ректор вишу уросто вручив символічний студентський квиток студентці-першокурсниці Аліні Павлик.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ