Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Понад 100 українських школярів візьмуть участь у Гімназіаді

Більше як 100 українських школярів візьмуть участь у Всесвітній літній Гімназіаді, яка цьогоріч проходитиме у марокканському місті Марракеш. Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки, - Освіта.ua.

До складу збірної увійшли підлітки 14-17 років, які представлятимуть Україну в 17 видах спорту. Разом зі спортсменами до Марокко поїдуть тренери, судді, медичний персонал та офіційний штаб делегації.

Загалом, у літній Гімназіаді-2018 візьмуть участь близько 4 тисяч спортсменів з 70 країн світу.

За словами заступника міністра освіти Романа Греби, участь у Всесвітній Гімназіаді візьме потужна і сильна збірна команда українських школярів.

«Діти завжди прагнуть до вершини спортивних перемог і позитивного результату, тому цей захід ставить перед ними багато викликів. Наразі хочу подякувати усім нашим партнерам, які сприяють розвитку учнівського та студетського спорту. Завдяки спільним зусиллям нам вдасться досягти визначних результатів у спорті», - зазначив Греба.

Він також нагадав, що під час Всесвітньої зимової Гімназіади, яка проходила у французькому Греноблі, український школяр Арсен Бочок завоював золоту медаль у біатлоні.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ