Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 11 тис. українців повернулись сьогодні з Єгипту

Вранці, 18 березня, понад 11 тис. громадян України повернулися на Батьківщину з мм. Шарм-ель-Шейх та Хургада. Про це повідомили на Facebook-сторінці "Коронавірус у світі - оперативно від МЗС України".

"За дві доби спільними зусиллями нам вдалося повернути понад 18 тис. наших громадян з Єгипту. Ми продовжуємо активно працювати над поверненням наших співвітчизників на рідну землю", - йдеться у повідомленні.

Вчора, 17 березня,  1,5 тисячі громадян України повернулися з Шарм-ель-Шейха. До Борисполя прибуло 6 рейсів, які повернули 1146 українських громадян. Також 2 літаки прибули до Львова, один - до Харкова.

Докладно, що треба знати громадянам, які не встигли повернутись в Україну до 17 березня тут.

Відповіді на поширені питання про в’їзд на територію України та консульську допомогу у зв’язку з #COVID19 за посиланням.

До уваги громадян України в Єгипті

17 березня ц.р. у МЗС України проведено координаційну нараду з керівництвом Міністерства інфраструктури, Державної авіаційної служби, Державного агентства розвитку туризму, авіакомпаній та туристичних операторів.

У ході зустрічі узгоджено алгоритми подальшої взаємодії та розпочато спільну роботу з метою планового, організованого та безперешкодного повернення додому українських туристів після відпочинку в Єгипті.

Інформуємо, що жодних обмежень на перельоти чартерних рейсів, які заберуть українців додому, між Єгиптом та Україною не запроваджено.

МЗС України та Посольство України в Єгипті перебувають у постійному контакті з органами влади Єгипту для вирішення усіх можливих питань, які виникатимуть у громадян під час перебування за кордоном.

Ми подбаємо, щоб усі наші співвітчизники повернулися на Батьківщину.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, львівські ЗВО виявились не готовими до запровадження дистанційного навчання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ