Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Понад 460 людей загинули на водоймах країни із початку року

Щодня в Україні фіксуються випадки надзвичайних подій на водоймах. Лише впродовж минулого тижня, з 10 по 16 липня, на водних об’єктах країни загинуло 32 особи. Загалом же із початку року на водоймах загинуло 467 громадян, з яких 50 дітей.. Такі дані наводить прес-служба ДСНС України.

Працівникам ДСНС за цей період врятували 355 людей, у тому числі 81 дитину.

Зокрема, 13 липня на р. Латориця в м. Мукачево Закарпатської області під час купання потонув хлопчик 2009 року народження. З 13 по 15 липня відділенням водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ДСНС області проводилися пошуки загиблої дитини. 15 липня рятувальники знайшли тіло хлопчика та передали працівникам поліції. Невимовне горе для родини, яке вкотре підтверджує думку, що вода не пробачає легковажності.

Того ж тижня на водосховищі в с. Гамаліївка Пустомитівського району Львівщини фахівці обласної рятувально-водолазної служби знайшли та вилучили з води тіло хлопчика 2004 року народження, який

Також у столиці цими вихідними на озері Райдужному в Дніпровському районі водолазною групою аварійно-рятувального загону спеціального призначення знайдено та піднято на поверхню тіло невідомого чоловіка віком приблизно 30 років. Обставини загибелі та особа громадянина наразі встановлюється фахівцями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ