Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Понад 60 народних депутатів пропустили майже всі голосування у грудні, - КВУ

252 депутати пропустили половину голосувань ВРУ, ще 17 протягом поточного місяця не проголосували жодного разу.
Ілюстрація / REUTERS

Щонайменше 61 народний депутат України пропустив 90% голосувань Верховної Ради в грудні 2018 року. Про це повідомляє прес-служба «Комітету виборців України», передає УНІАН.

Зазначається, що 252 депутати пропустили половину голосувань парламенту, з них 61 депутат не був присутній на понад 90% голосувань. Ще 17 політиків протягом поточного місяця не проголосували жодного разу.

«Нульові показники голосувань у Євгена Мураєва, Семена Семенченка, Дениса Омельяновича, Миколи Фролова, Юрія Солода, Гліба Загорія, Романа Зварича, Петра Сабашука, Ігоря Шкірі, Віталія Чепиноги, Дмитра Яроша», - йдеться у повідомленні.
Крім того, всі голосування парламенту пропустили депутати-втікачі Євген Бакулін, Сергій Клюєв та Олександр Онищенко. Не голосували також В’ячеслав Константіновський та Андрій Журжій, які заявили про складання депутатських повноважень, а також Надія Савченко, яку утримують під вартою. Водночас найвищі показники голосування, за даним КВВУ, мають Віктор Пензеник (100% голосувань), Михайло Бондар (99%) та Іван Спориш (99%). Всього протягом грудня 2018 року у Верховній раді було проведено 355 голосувань.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ