Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Попри негоду львівські залізничники забезпечують стабільний рух поїздів

Завдяки оперативним та злагодженим діям залізничників складні погодні умови не вплинули на рух пасажирських та вантажних поїздів, що продовжують курсувати за графіком. Про це повідомили 8 лютого Гал-інфо у пресцентрі АТ "Львівська залізниця".
Фото Львівська залізниця

До боротьби зі сніговою стихією на Львівській залізниці впродовж доби було залучено 566 монтерів колії та 116 працівників другої черги з інших господарств залізниці. За цей період від снігу було очищено 2123 стрілочні переводи, 111 посадкових платформ та 377 переїздів. Сьогодні на допомогу працівникам Львівського залізничного вузла для очищення колій задіяно снігоочисну машину СМ-2, що працює по ст. Львів.

Впродовж 7-8 лютого цього року на території регіональної філії "Львівська залізниця" спостерігалися рясні снігопади. В окремих областях за добу випало майже 70% місячної норми опадів. Зважаючи на несприятливі прогнози синоптиків, залізничники продовжують постійно моніторити ситуацію на станціях та перегонах, напоготові перебуває і 34 одиниці спеціальної снігоприбиральної та снігоочисної техніки.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, сьогодні працівники Львівської міської ради підуть чистити сніг у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ