Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Популярні способи оплати послуг «Укртелеком» онлайн

«Укртелеком» — найстарший та найбільший в Україні оператор, що надає населенню і бізнесу всі види телекомунікаційних послуг.

Крім дротового телефонного зв’язку, що досі має попит в усіх регіонах нашої держави, абонентам доступні оптоволоконний домашній інтернет та інтерактивне телебачення. Найзручнішим способом розрахунків з провайдером за надані послуги є онлайн-платежі. У цьому матеріалі ми розповімо, як сплатити рахунки «Укртелекому» на сайті оператора, в онлайн-банкінгу та за допомогою Portmone.

Оплата на сайті «Укртелекому»

Щоб здійснити транзакцію на офіційному вебресурсі оператора, вам необхідно зробити лише декілька нескладних кроків.

  1. Відкрити розділ «Оплата».
  2. Вказати в онлайн-формі номер телефону абонента або особового рахунку з 16 символів, який можна знайти в паперовій платіжці.
  3. Обрати «Поточний рахунок» або «Рахунок на довільну суму».
  4. Натиснути кнопку «Продовжити».
  5. Перейшовши на платіжну сторінку на сайті «ПриватБанку», ввести реквізити своєї банківської картки (16-значний номер, термін дії та CVV2) чи обрати платіж Google Pay.

Після підтвердження операції гроші майже миттєво надійдуть на рахунок телекомунікаційної компанії. Комісія за оплату на сайті не стягується.

Оплата через онлайн-банкінг

Сплатити за інтернет, телебачення та телефонний зв’язок від «Укртелекому» також можна за допомогою електронних сервісів українських банків. Універсальний спосіб — переказ за реквізитами, вказаними у платіжці. Крім того, можливий варіант оплати на сайті або в мобільному застосунку фінустанови. На сервісі потрібно пошукати функцію оплати послуг зв’язку «Укртелеком». Наприклад, у «Приват24» вона знаходиться в розділі «Платежі» (вкладка «Інтернет та ТБ»). За надання послуг з переказу коштів банки зазвичай беруть комісію.

Оплата послуг «Укртелеком» через Portmone

Швидко оплатити Укртелеком на Portmone, як і на сайті оператора, можна без комісії за особовим рахунком і за номером телефону. Для цього потрібно зайти на сайт або в мобільний застосунок і зробити наступне:

  1. знайти у розділі «Телефонія», «Інтернет» чи «Телебачення» компанію «Укртелеком»;
  2. ввести номер стаціонарного телефону або о/р;
  3. натиснути кнопку «Оплатити»

Щоб здійснити оплату, реєструватися на платформі необов'язково. Але якщо ви шукаєте найзручніший спосіб регулярних розрахунків, реєстрація та авторизація на Portmone дозволить вам значно заощадити час.

Платформа дарує можливість здійснення розрахунків з оператором і постачальниками комунальних послуг в один клік. Для цього потрібно:

  1. зареєструватися та/або авторизуватися на Portmone;
  2. створити адресу в особистому кабінеті; 
  3. знайти рахунки, виставлені постачальниками послуг за цією адресою, та додати їх;
  4. у блоці «Комунальні рахунки» обрати потрібні платіжки, зокрема від компанії «Укртелеком»;
  5. ініціювати операцію, натиснувши кнопку «Сплатити».  

Після створення адреси в профілі рахунки за комунальні послуги підтягуються автоматично. Якщо компанія не є партнером Portmone, шаблон для оплати можна створити власноруч. Прикріпивши банківську картку до профілю, ви зможете оплачувати всі рахунки, зокрема від «Укртелекому», одним натисканням кнопки. Електронні платіжки надходитимуть у ваш кабінет щомісяця, а для постійно зайнятих користувачів передбачені функції налаштування нагадувань і автоплатежів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ