Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко привітав Дуду з Днем незалежності Республіки Польщі

Президент України Петро Порошенко привітав польського колегу Анджея Дуду з державним святом, Днем незалежності Республіки Польщі. Текст привітання розміщений на офіційній сторінці глави держави.

«Ваша Високоповажносте!

Прийміть сердечні вітання з Днем незалежності Республіки Польща.

Героїчні зусилля польського народу на шляху до відновлення своєї свободи і незалежності заслуговують на глибоку шану у сучасному демократичному світі.

Для України, яка зіткнулася із серйозними викликами та випробуваннями, приклад Польщі має надзвичайно важливе значення. Адже завдяки незламності духу, згуртованості та наполегливій праці польський народ не лише відродив свою державу, але й зробив її взірцем успішного розвитку і процвітання в об’єднаній Європі.

Ми високо цінуємо солідарність та допомогу, яку Польща надає Україні у відстоюванні суверенітету і територіальної цілісності, а також у процесі втілення складних, але вкрай необхідних внутрішніх реформ.

Переконаний, що українсько-польські відносини дружби і стратегічного партнерства й надалі поглиблюватимуться, зміцнюючи фундамент спільного європейського майбутнього народів наших країн.

Користуючись цією приємною нагодою, бажаю Вам, шановний пане Президенте, доброго здоров’я і нових звершень у відповідальній державній діяльності, а дружньому польському народові — миру та благополуччя», - йдеться в привітанні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ