Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко у будівлі Ради ЄС пояснив, що Росія вже ізольована

Президент Петро Порошенко, що прибув до Брюсселя для переговорів з європейськими лідерами напередодні саміту ЄС, заявив, що підніматиме на зустрічах питання російської агресії і висловив впевненість, що Росія вже ізольована.

Про це він заявив у короткому коментарі журналістам перед початком зустрічі із президентом Європейської ради Дональдом Туском, повідомляє Європейська правда.

Коментуючи свої наміри в рамках переговорів у Брюсселі, Порошенко повідомив, що говоритиме про напад Росії на українській військові кораблі у Чорному морі.

"Ці чіткий акт агресії Російської федерації проти незалежної та суверенної України і реакція всього світу вже абсолютно чітка: Росія повністю перебуває в ізоляції", - заявив він. 

Як відомо, на саміті ЄС у Брюсселі буде розглядатися питання російського-українсько конфлікту, оскільки лідери ЄС мають ухвалити рішення щодо продовження санкцій на черговий піврічний період.

Як відомо, високопосадовці Італії раніше, до російського нападу на морі, неодноразово заявляли про намір заблокувати продовження санкцій у їх попередньому обсязі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ