Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко вручив прикордонникам бойові прапори

1/3
Президент України Петро Порошенко під час візиту на Львівщину відвідав Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України. Президент вручив державні нагороди прикордонникам, які брали участь у бойових діях в районі проведення антитерористичної операції. Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

Опісля Петро Порошенко вручив бойові прапори Львівському і Мостиському прикордонним загонам та Кінологічному навчальному центру. За понад півтора роки проведення антитерористичної операції ці підрозділи підготували та відправили для підсилення на схід України понад 3 тисячі прикордонників.

Своє вміння та навики Президенту України також продемонстрували інспектори кінологи та їх службові собаки.

Під час свого візиту Глава держави оглянув техніку, озброєння та поспілкувався з персоналом прикордонної комендатури швидкого реагування, формування якої завершилося у Великих Мостах. До складу підрозділу відібрано півтисячі кращих прикордонників Західного регіонального управління. Протягом декількох місяців бійці комендатури пройшли теоретичні та практичні навчання у навчальних центра та на полігонах Державної прикордонної служби України. В їх розпорядженні вже є 65 одиниць бойової та спеціальної техніки. Зокрема, «Фольксвагени «Амарок», броньовані автомобілі марок «Козак», «Кугуар» та «Ренд Ровер», екскаватор «МАН», автозаправник «МАЗ», санітарні автомобілі та інша техніка.

Вже з наступного тижня комендатура готова вирушити на будь-яку ділянку державного кордону для виконання завдань з її охорони, протидії контрабандній діяльності, терористичним проявам та диверсійно-розвідувальним групам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ