Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порозуміння всіх гілок влади – запорука подальшого економічного зростання

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України 27 грудня повідомив, що розпочалось останнє цьогорічне засідання Кабміну.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, наголосив, що 2018 рік став роком збереження економічної стабільності і реалізації необхідних трансформацій в різних сферах життя. Сильна економіка, за словами Володимира Гройсмана, це високий рівень життя, потужний сектор безпеки і повага в світі.

"За останні роки ми отримали не один удар долі, але ми знаємо що наше майбутнє у наших руках. І хочу аби всі були об’єднані навколо ідеї сильної держави, - сказав Прем’єр-міністр. – Ми маємо 2,5 роки зростання. І можемо пришвидшуватися. Для цього потрібні інвестиції, модернізація, зміна моделі економіки. Тож ми запустили низку ініціатив, як дадуть результат".

У числі таких ініціатив, серед іншого, – полегшення ведення бізнесу та зміни в системі підготовки кадрів, передусім в сегменті професіональної освіти.

"Українців чекають в 2019 році нові дороги, нові механізми енергетичної незалежності і багато інших проектів модернізації інфраструктури України. Маємо всі шанси до більшого зростання. Для цього потрібне розуміння всіх гілок влади", - сказав Прем’єр-міністр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ