Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Посол Ірландії в Україні відвідала Львів

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Ірландії в Україні Тересою Мартіною Хілі. Під час зустрічі мер розповів пані послу про екосистему людяності НЕЗЛАМНІ, яку розвивають у Львові для допомоги всім українцям, які постраждали внаслідок війни, — повідомили у ЛМР.
Фото: ЛМР

Під час презентації реабілітаційного центру міський голова Львова розповів про протезування, фізичну реабілітацію, психологічну допомогу, арттерапію та соціалізацію поранених військових та цивільних. Відтак Андрій Садовий запропонував Тересі Мартіні Хілі об’єднати зусилля львівських та ірландських фахівців в питаннях реабілітації та організувати обмін досвідом між ними.

Водночас пані посол зазначила, що Ірландія підтримує Україну на шляху до Європейського Союзу. Окрім того, з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Ірландія допомагає українським біженцям, надає гуманітарну допомогу та організовує навчальні місії для військових і медиків.

Опісля зустрічі в мерії Тереса Мартіна Хілі разом з Андрієм Садовим взяли участь у загальноміській церемонії прощання з полеглими захисниками України. Також пані посол відвідала Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ