Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Посольство України в США зібрало українських учасників молитовного сніданку з Трампом

Учасники української делегації, які візьмуть участь у четвер в Національному молитовному сніданку з президентом США Дональдом Трампом, напередодні ввечері зібралися в Посольстві України в Вашингтоні.

Про це йдеться в офіційному повідомленні прес-служби українського дипломатичного представництва, передає Укрінформ.

"У приміщенні посольства України в США відбулась зустріч членів української делегації, які прибули до США для участі в Національному молитовному сніданку, з лідерами української громади", - зазначається в повідомленні.

Серед учасників заходу були представлені народні депутати України з різних політичних фракцій, представники офіційних, громадських та ділових кіл з України і США.

Перед гостями виступив посол України в США Валерій Чалий, який "наголосив на необхідності єдності та консолідації українського суспільства навколо спільних цінностей, системних реформ в Україні та боротьби проти російської агресії".

До учасників заходу також звернувся, зокрема, американський конгресмен, співголова Українського кокусу в Палаті представників Браян Фітцпатрик, який запевнив, що Конгрес продовжить підтримувати Україну.

Учасники заходу вшанували пам'ять героїв, які загинули під час боїв в Авдіївці.

Як повідомляв Укрінформ, зранку четверга в Вашингтоні відбудеться традиційний молитовний сніданок з президентом США, на якому очікується до трьох тис. гостей з усього світу. На наступний день, у п'ятницю в рамках цієї події відбудеться так званий український сніданок, організований для зустрічі представників українських та європейських делегацій, а також представників уряду та конгресу Сполучених Штатів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ