Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Постраждалій від вибуху інспекторці потрібно багато крові

Дівчині-дільничному інспектору Шевченківського РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області, яка учора отримала важкі поранення внаслідок вибуху біля опорного пункту, необхідна велика кількість крові. Група крові не має значення, оскільки її обміняють на необхідну, повідомили у групі Varta1 - Варта1 на Фейсбук.

На даний момент Надія знаходиться у край важкому стані, стоїть питання між життя та смертю, відтак, тих, хто має таку можливість, просять сьогодні прийти з 09:00 до 12:00 в центр переливання крові, що знаходиться на першому поверсі ЛШМД по вул. Миколайчука, 9 та здати крові.

При собі необхідно мати паспорт, а також необхідно вказати, що кров здається для ДІМ Шевченківського РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області Андрухів Надії Михайлівни.

Нагадаємо, учорав, 14 липня, у Львові спрацювали дві розтяжки з гранатами у дільничних відділках міліції на вулиці Плуговій та Ю. Липи. Постраждали двоє працівників міліції. У зв’язку з цим до мешканців міста звернувся начальник ГУМВС України у Львівській області Дмитро Загарія із закликом не панікувати та співпрацювати із правоохоронцями, щоб зробити вулиці рідного міста безпечними.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ