Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Постраждалих від вибуху у Києві, яких привезли до Львова, активісти взяли під посилену охорону

Постраждалі від вибуху у Будинку профспілок у Києві, яких привезли до Львова на лікування, перебувають під цілодобовою посиленою охороною місцевих активістів: ветеранів афганців, "Правого сектору", депутатів та Автомайдану. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив депутат Львівської міської ради Любомир Мельничук.

Як зазначив депутат, до постраждалих є посилена увага правоохоронців.

"Вже як мінімум тричі слідчі намагалися поговорити із Романом (20-річний постраждалий, який втратив руку). Мета їхніх візитів невідома. Наразі є чітка позиція лікуючого лікаря, який запевнив, що жодних слідчих дій із постраждалим проводити не можна, адже він перебуває у дуже важкому стані", - сказав Любомир Мельничук.

За словами депутата, активісти встановили чергування біля палати постраждалого та на території лікарні.

Також під охороною активістів перебуває ще один, 15-річний львів'янин, якого кілька годин тому привезли до Львова у важкому стані: у нього розтрощені кістки обличчя та ампутоване око. У цей час лікарі намагаються зберегти йому інше.

Нагадаємо, як повідомила учора, 6 лютого, народний депутат Леся Оробець внаслідок вибуху у Будинку профспілок у Києві 20-річному Роману Дзівінському відірвало ліву кисть руки, пошкоджено праву кисть та завдано інші травми. Назар Держило, 15 років, отримав термоопіки очей та пошкодження голови.

Нагадаємо, що учора, 6 лютого, невідома особа під виглядом пакунку із ліками передала до Будинку профспілок вибуховий пристрій, який здетонував, коли волонтери його відкрили. В результаті цього двоє хлопців серйозно постраждали.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ