Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Потяг Львів-Ворохта зробив Карпати ближчими – Михайло Мостовий

У суботу, 30 вересня, о 7.00 на приміському вокзалі станції Львів відбувся урочистий запуск нового прискореного фірмового поїзда підвищеної комфортності №805/806 Львів – Ворохта – повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі „Львівської залізниці”.

Цей потяг став ще одним подарунком від залізниці до 750-річчя Львова. Начальник Львівської залізниці Михайло Мостовий наголосив, що завдяки цьому прискореному поїздові Карпатські схили відтепер стали ще ближчими, а це, відповідно, сприятиме розвитку вітчизняного туризму. Він також пообіцяв, що «рейковий автобус Львів – Ворохта буде далеко не останнім дарунком залізниці місту Лева, відтак, незабаром можна очікувати і ще один подібний потяг, який, швидше за все, прямуватиме теж у Карпати».
Потяг Львів – Ворохта розрахований на 93 сидячих місця. Він відправлятиметься зі Львова по 2, 3, 5, 6, 7 днях тижня о 7:00, а прибуватиме у Ворохту об 11:00. У зворотньому напрямку поїзд вирушатиме з Ворохти по 2, 3, 5, 6, 7 днях тижня о 17:00, а прибуватиме до Львова о 21:30. На шляху прямування потяг в обох напрямках матиме зупинки на станціях Івано-Франківськ, Яремче та з. п. Татарів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ