Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Позачергову сесію саботують керівники об’єднаної опозиції «Батьківщина», - депутат Міщенко

Керівники об’єднаної опозиції «Батьківщина» вчергове продемонстрували свою карикатурність під час скликання позачергової сесії парламенту. Про це заявив народний депутат Сергій Міщенко. Повідомила його прес-служба.

«Сьогодні, коли режим продовжує безглузді репресії і знущання проти Тимошенко й Луценка, керівництво об’єднаної опозиції затягує плач Ярославни щодо перешкоджання скликання позачергової сесії», - зазначив він.

«А заяви про те, що якийсь чиновник з апарату Верховної Ради не видав 5 аркушів паперу для збору підписів щодо проведення позачергової сесії, зроблені взагалі на межі здорового глузду - зазначив Сергій Міщенко. - Це той випадок, коли поганому танцюристу щось заважає». За словами депутата, «ні в Регламенті Верховної Ради, ні в Конституції України немає жодного слова про необхідність отримання якихось підписних листів у апараті парламенту».

«Як ці, так звані лідери, можуть очолити боротьбу з режимом, коли не в змозі зібрати навіть підписи під позачерговою сесією», - наголосив народний депутат.

Міщенко також висловив здивування, що керівництво Об’єднаної опозиції «Батьківщина» почали говорити про позачергову сесію лише після заяв фракції «Удар». «Виходить, що лідерів «Удару» більше хвилює доля Тимошенко, ніж керівництво «Батьківщини»

Також Сергій Міщенко повідомив, що він ще 18 січня публічно звернувся до керівництва об’єднаної опозиції дати можливість йому й іншим позафракційним депутатам поставити підписи під вимогою скликання позачергової сесії. «На жаль, станом на 11:00 22 січня я не отримав таку можливість», - зазначив він.

«Це ще раз засвідчує, що так звана опозиційна діяльність керівників об’єднаної опозиції є карикатурною. Розподіливши теплі крісла в парламенті керівники об’єднаної опозиції у поті чола б’ючи себе в груди змагаються у красномовстві про нелюбов до режиму, при цьому сидячи у тих же теплих кріслах», - наголосив Сергій Міщенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ