Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Працівникам Львівського обласного патологоанатомічного бюро доплатять

Львівська ОДА скерує працівникам обласного патологоанатомічного бюро доплати за роботу в умовах COVID-19. Про це сьогодні, 3 липня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА.
Фото Олена Ляхович

Голова Львівської ОДА Максим Козицький підписав чергове розпорядження про виділення коштів щодо фінансової підтримки медиків у час пандемії коронавірусної інфекції. 

Зокрема, йдеться про виплату 100% доплат до заробітної плати працівникам комунального закладу Львівської обласної ради «Львівське обласне патологоанатомічне бюро», що задіяні до роботи з тілами померлих від гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-СoV-2 упродовж квітня-липня.

«Кошти надійдуть на рахунки вже найближчим часом. Доплату до зарплати отримають у середньому до 40 працівників обласного патологоанатомічного бюро», - розповів Максим Козицький.

Відтак, департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації виділено кошти в сумі 867 500 гривень на забезпечення доплати до заробітної плати працівникам КП ЛОР «Львівське обласне патологоанатомічне бюро» за рахунок зменшення обсягу резервного фонду обласного бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ