Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Працівники апарату МОЗ прослухали лекцію з питань запобігання корупції

27 травня в МОЗ України відбувся інформаційно-освітній захід для державних службовців з питань запобігання корупції, ініціатором проведення якого виступила міжнародна неурядова антикорупційна організація Transperency International Ukraine. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі МОЗ України.

Слухачам конкретизували деякі поняття Закону України «Про запобігання корупції», ознайомили з процедурою подання декларацій за новою системою, розповіли про державний захист осіб, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції, адміністративну та кримінальну відповідальність за корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення, навели приклади, як протидіяти корупції і в житті, і в службовому середовищі, як діяти у разі надходження пропозиції неправомірної вимоги/ подарунка.

Учасники заходу активно долучилися до обговорення та мали змогу отримати відповіді на найбільш суперечливі питання.

Довідково

Transperency International – відома міжнародна неурядова антикорупційна громадська організація, діяльність якої в Україні спрямована на прозорі публічні фінанси, належне та прозоре врядування, ефективну антикорупційну політику, прозорість та конкурентність проведення державних закупівель тощо.

Transperency International має більше 100 національних осередків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ