Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представники Кабміну відвідали Навчально-спортивну базу літніх видів спорту

Сьогодні, 7 грудня, у Львові Міністр оборони Олексій Резніков, міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт та міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов в рамках робочого візиту у Львові відвідали навчально-спортивну базу літніх видів спорту.
фото - преслужба ЛОДА

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Керівник бази, полковник Руслан Сеник ознайомив присутніх з ключовими об‘єктами бази, найтитулованішими спортсменами та наймасштабнішими заходами, які приймає комплекс.

Як зазначив Руслан Сеник, сьогодні база перебуває у задовільному стані. Найнагальніша потреба – реконструкція спортивно-стрілецького комплексу, який знищила пожежа у 2018 році. Для реконструкції будівлі, бліндажів та будівництва фінального тиру необхідно понад 453 мільйони гривень. 

"Це великий і коштовний об’єкт, який вкрай необхідний для розвитку стрілецького спорту не тільки для Львівщини, а й для всієї країни. Однак зусиллями виключно обласного бюджету його зробити точно не вдасться. Саме тому потрібна консолідована співпраця профільного міністерства та міністерства оборони, в підпорядкуванні якого і знаходиться база", – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Нагадаємо, на спортивних об'єктах бази розвиваються 20 олімпійських та 11 неолімпійських видів спорту. Щоденно тут займаються до 900 спортсменів. Цьогоріч база прийняла 17 міжнародних турнірів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ