Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Представництво Держкомпідприємництва Львівської області сприятиме в розробці проекту віртуального ринку послуг з розвитку бізнесу

Представництво Держкомпідприємництва Львівської області сприятиме в розробці проекту віртуального ринку послуг з розвитку бізнесу. Про це йшлося під час зустріч голови представництва Держкомпідприємництва України у Львівській області – радника голови Держпідприємництва України – Ярослава Кашуби з експертами проекту послуги з підтримки малого та середнього підприємництва у пріоритетних регіонах. Проект фінансується Європейським Союзом.
За словами Ярослава Кашуби, представництво Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва у Львівській області сприятиме у розробці проекту "Віртуальний ринок послуг з розвитку бізнесу. Успішно впроваджена в інших країнах Європейського Союзу, ця концепція надасть можливість українським малим та середнім підприємствам визначати у режимі он-лайн професійні організації з підтримки бізнесу, програми з бізнес навчання, а також бізнес можливості в Україні та за кордоном. Ця інформація даних буде безкоштовно доступна на вебсайті  http://vm.ukraineinform.org.ua. Для того, щоб малі та середні підприємства могли швидше знайти постачальника послуг, інформацію буде згруповано відповідно до спеціалізації та місцезнаходження постачальника послуг. "Віртуальний ринок" значно полегшить інвесторам доступ до інформації про бізнес можливості  на всій території України.
Дані про постачальників послуг з підтримки бізнесу та бізнес-можливості в Україні будуть зібрані в каталозі у зручному для користувача форматі. Також будуть враховані інші напрямки діяльності консультантів, що працюють у пріоритетних районах.
Відбудеться також зустріч експертів проекту з представниками Головного управління економіки ЛОДА, Управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради, Торгово-промислової палати, а також з представниками об’єднання підприємців Львівщини "Крок".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ