Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Презентація книги-дослідження Євгена Магди «Гібридна агресія Росії: уроки для Європи». Наживо

Хоча гібридна агресія, на жаль, не нове явище в житті сучасної України, грунтовних досліджень про неї небагато. Новий доробок політичного експерта і доцента НТУУ КПІ імені Сікорського Євгена Магди присвячений надзвичайно важливій для України і актуальній для Європи проблемі - гібридній агресії з боку Росії.

Мета дослідження - показати історію і сучасну сутність гібридної агресії, сфери та форми її прояву в українсько-російському кейсі, а також визначити форми протистояння їй.

Кожному аспекту гібридної агресії автор присвятив окремий розділ. Зокрема, розглядається інформаційна та енергетична складові, війна іміджів, суперництво в сфері гуманітарної політики. Особливу увагу приділено європейському вектору гібридної агресії РФ: особливостям функціонування її пропаганди та комунікації з європейськими політиками. Мета цього комплексу дій - в посиленні російської присутності в європейському полі, створенні сприятливого для РФ інформаційного фону і в підривання основ європейської єдності.

Наостанок автор проводить аналіз можливих технологій протидії гібридної агресії з боку РФ. Хоча в книзі немає однозначних рецептів, проте є інформація для роздумів і простір для аналізу подій та технологій гібридної агресії.

Учасник презентації - автор книги-дослідження «Гібридна агресія Росії: уроки для Європи» Євген Магда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ