Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент України представив нового голову Дніпропетровської ОДА

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі Глави держави, Президент України Володимир Зеленський представив новопризначеного голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександра Бондаренка.

ʺЯ хочу сьогодні представити вам нового голову обласної державної адміністрації. Дуже молода людина – Олександр Бондаренкоʺ, – сказав Президент під час робочої поїздки на Дніпропетровщину.

Глава держави вручив новому очільнику ОДА відповідне посвідчення.

Володимир Зеленський наголосив, що всі голови обласних державних адміністрацій мають до Нового року показати себе на посадах.

ʺВипробувальний термін до Нового року. Дивимося, як справляютьсяʺ, – наголосив Президент.

Новопризначений голова Дніпропетровської ОДА подякував Володимиру Зеленському за кредит довіри, який команда облдержадміністрації ʺповертатиме області та людям якісною роботоюʺ.

ʺЯ розумію, що роботи та пріоритетів багато: це і новий сучасний аеропорт, і дорога, й інфраструктурні проекти, і покращення екологічного стану області. Головне – щоб наші дії та амбіції робили кращим життя мешканців області. Адміністрація працюватиме ефективно і на результатʺ, – запевнив Олександр Бондаренко.

Нагадаємо, Зеленський ініціює законопроект щодо статусу ветеранів найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ