Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент України зустрівся з Прем’єр-міністром Баварії

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з Прем’єр-міністром Баварії Маркусом Зьодером на полях 56-ї Мюнхенської конференції з питань безпеки. Про це інформує прес-службі Глави держави.

Глава держави розповів Маркусу Зьодеру про перебіг реформ, спрямованих на поліпшення бізнесового середовища, а також запросив баварський бізнес скористатися інвестиційними можливостями, що відкриваються в Україні.

ʺМи ухвалили чимало законів, які пов’язані з фіскалізацією, деофшоризацією. Також закони, спрямовані на залучення інвестицій, наприклад закон про концесіюʺ, – повідомив Президент України.

Співрозмовники погодилися розвивати міжрегіональну співпрацю та розширювати взаємодію між містами-побратимами України та Баварії.

Також сторони обговорили ситуацію на Донбасі.

ʺМи хочемо припинення війни, а тому ми насамперед зацікавлені у виконанні Мінських домовленостейʺ, – наголосив Володимир Зеленський.

Також було обговорено співпрацю в контексті реалізації курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію. На запрошення Глави держави делегація Баварії пообіцяла здійснити візит в Україну.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 14 лютого Зеленський зустрівся з сенаторами США від Демократичної та Республіканської партій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ