Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент в Одесі вручив прикордонникам ключі від квартир

Президент в Одесі вручив ключи від квартир прикордонникам: Наші військові повинні мати надійний тил. Повідомили в прес-службі Президента України.

Президент Петро Порошенко наголошує, що для несення якісної служби українські захисники територіальної цілісності та незалежності повинні бути забезпечені всім необхідним не тільки у воєнному плані, а й мати надійний тил.

«Дуже важливо, щоб ті, хто ризикує життям, захищаючи державу, отримували не лише заробітну платню, ще й високу, але й житло. Щоб тил українського військовослужбовця був надійним», – сказав Глава держави під час церемонії вручення ключів від квартир 53-м службовцям Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Президент зазначив, що за останній рік дедалі частіше відвідує військових, прикордонників. «З розбудовою нашої країни я буду робити все для того, щоб підвищувати соціальні стандарти життя для військовослужбовців та членів їх сімей», – запевнив Петро Порошенко.

Глава держави наголосив: «Ми зробимо все необхідне для посилення держави. Український народ завжди буде піклуватися про добробут своїх захисників. Роки розвалу, ігнорування потреб військовослужбовців відійшли в минуле. Звичайно, не все одразу, але будемо рухатися тільки вперед».

Президент повідомив, що забезпечення військових прикордонної служби житлом здійснюється у відповідності до відомчої програми ДПСУ, для реалізації якої у поточному році передбачено виділення 60 млн грн. «За ці кошти будується 14 об'єктів житла, з яких у звітному році буде введено в експлуатацію 9», – сказав Глава держави, зауваживши, що службовим житлом, в першу чергу, забезпечуватимуться учасники АТО.

Президент підкреслив внесок прикордонників в оборону держави. «Вчора на Марші Незалежності десятки тисяч людей плескали українським прикордонникам, які надійно стоять на сторожі суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави. І коли підступний ворог почав агресію проти нашої держави, першими удар на себе прийняли саме прикордонники», – наголосив Петро Порошенко.

Сьогодні Президент і Уряд приділяють першочергову увагу забезпеченню прикордонників для виконання поставлених перед ними завдань, особливо відзначив Президент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ