Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент зустрівся з новопризначеним керівником Національної поліції Хатією Деканоідзе

Президент Петро Порошенко провів зустріч з новопризначеним керівником Національної поліції Хатією Деканоідзе. Як наголосив Глава держави, «на плечі шефа поліції ляже важлива місія – побудова нової Національної поліції», - прес-служба Президента України.

Президент відзначив, що Україні буде надзвичайно корисним досвід Грузії і співпраця з американськими партнерами.

Глава держави підкреслив, що процес формування Національної поліції завершується, та наголосив на надзвичайно високій відповідальності цього правоохоронного органу, який має найвищу довіру в суспільстві. «За дуже короткий термін нам вдасться перетворити міліцію в поліцію. І головне – через потужну підтримку і довіру народу», – заявив Президент.

До структури нової поліції увійде патрульна служба, яка вже відома у більшості міст України і має величезний рівень підтримки серед населення. За словами Президента, керівник Національної поліції має реформувати загальну структуру поліції, в якій «людина, зустрічаючись з поліцейським, буде мати посмішку, доброту, бажання допомогти, бажання захистити, а не те, з чим залишалася українська міліція, яка мала всі недоліки радянських часів».

Президент відзначив, що кандидатура Хатії Деканоідзе знайшла консенсус і підтримку.

У зустрічі також взяли участь Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, Секретар РНБО Олександр Турчинов та Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ