Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Президента Януковича спеціально зомбують страхом, – Ірина Калинець

Колишній політв'язень Ірина Калинець попросила голову Львівської ОДА Михайла Цимбалюка передати Президенту Віктору Януковичу, щоб він не боявся і приїхав до Львова, адже його просто зомбують страхом. Про це сьогодні, 17 січня, на заході з відзначення Дня пам’яті українських студентів, засуджених радянським комуністичним режимом у 1941 році – «Процес 59» заявила член Наглядової ради Національного Меморіалу «Тюрма на Лонцького» сама Ірина Калинець.

«Ми пригадуємо цих молодих студентів і запитуємо себе чому ми мовчимо? Чому, пане Цимбалюк, Вишиванюк (голова Івано-Франківської ОДА), наслідуючи Хорошковського, дозволяє собі зомбувати Президента страхом. Ви пам’ятаєте, як Хорошковський в газеті «Сегодня» сказав, що в нього є дані про теракти? Чи є хоч одна держава в світі, де голова Служби безпеки дозволив би собі сказати, що на керівника держави готують замах, але конкретно нічого не сказавши», – заявила Ірина Калинець.

На думку Ірини Калинець, президента спеціально зомбують страхом.

«Цьому сатанинському оточенні, яке сьогодні шанує Сталіна, вигідно зазомбувати Президента. Передайте Президенту нехай не боїться, хай приїздить! Тут на нього ніхто не готуватиме теракт. Ми за те, щоб кожну людину рятувати, а не за те, щоб зазомбована страхом вона використовувала страх проти нас», - наголосила вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ