Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Про інтенсивність забудови Львова: звіт департаменту містобудування за 2017 рік

"У 2017 році було підготовлено та видано 224 містобудівних умов та обмежень на забудову земельних ділянок, у тому числі на реконструкцію об’єктів", - розповів 30 січня директор департаменту містобудування Львівської міської ради Сергій Коровайник.

«Протягом 2017 року управлінням архітектури було підготовлено та прийнято рішення виконавчого комітету про надання дозволу на розроблення 37-ох детальних планів окремих територій міста; про затвердження  36-ти  детальних планів території (в т.ч. 8-м зміни у детальні плани території); організовано та проведено 22-а засідання архітектурно-містобудівної ради, на яких розглянуто 134 питання по розгляду детальних планів території та окремих об'єктах.  Також у 2017 році було надано 656 висновків щодо відповідності земельних ділянок рішенням генерального плану міста.

Управління архітектури й урбаністики також здійснювало координацію роботи  по створенню геопорталу містобудівного кадастру Львівської міської ради.  Відтак, для наповнення в базу містобудівного кадастру було опрацьовано та сформовано в один реєстр 1916 виданих за період 2012-2017рр містобудівних умов та обмежень на будівництво; 707 виданих за період 2012-2017рр будівельних паспортів; 152 детальних планів території, які за період 2010-2017рр затверджені та знаходяться на стадії розроблення.

Також управління здійснювало координацію роботи  в частині  проектування  та вирішення забудови міста. У цьому напрямку було підготовлено та видано 224 містобудівних умов та обмежень на забудову земельних ділянок, у тому числі на реконструкцію об’єктів; 166 будівельних паспортів на будівництво та реконструкцію об’єктів містобудування та 1019 висновків про наявність містобудівельних обмежень щодо користування земельними ділянками для обслуговування споруд при виготовленні технічних документацій оформлення землекористування», - зазначив директор департаменту містобудування Сергій Коровайник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ