Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Професійний розвиток для молодих спеціалістів у агросфері – це можливо

Для молодих спеціалістів та студентів на підприємствах МХП завжди є можливість для професійного розвитку та росту.

Саме про це розповідала на зустрічах Ірина Литвин, старший HR бізнес партнер Західного хабу (філія «Перспектив» ПрАТ «Зернопродукт МХП», ТОВ «Захід-Агро МХП», філія «Рідний край» ПрАТ «Зернопродукт МХП» та ТОВ «МХП-Баффало»), які відбулися зі студентам двох вузів: агроінженерного факультету Бережанського агротехнічного інституту, а днями пізніше факультету агротехнологій та екології Львівського національного університету природокористування.

Також Ірина відзначила, що у такій великій компанії як МХП, молодий фахівець має можливість працювати із сучасним обладнанням та інноваційними технологіями, які на сьогодні активно застосовуються у агросекторі.

«На підприємствах компанії МХП передбачені спеціальні програми навчання кваліфікованих наставників, які швидко та якісно допоможуть молодому спеціалісту ознайомитись із роботою та стати частиною колективу. Також ми маємо можливість співпрацювати із вузами за системою дуальної освіти. Це значно покращує якість підготовки молодих фахівців, адже студент має можливість навчатись і працювати. Відповідно інтеграція теоретичного навчання у закладах освіти із навчанням на робочих місцях в МХП дає змогу підготувати студентів до вимог бізнесу», - наголосила Ірина Литвин.

До слова, дуальна освіта - це тристороння співпраця між підприємством, вузом та студентом. Вона активно підтримується на підприємствах компанії МХП. Завдяки дуальній освіті зміцнюється та удосконалюється практична складова освітнього процесу для майбутнього фахівця, мотивує його і тим самим готує працівника для компанії. Це дозволяє випускнику швидше адаптуватись до професійної діяльності і зменшує ризики для підприємства.

Також на зустрічі Тетяна Тесленко, психолог Західного хабу, провела цікаву бесіду та аналіз з учасниками зустрічі, визначивши їхні сильні сторони та потенційні зони розвитку, щоб зацікавити та спрямувати на подальший ріст і вдосконалення.

Із обома навчальними закладами представники підприємства «Захід-Агро МХП» обговорили подальші партнерські відносини: співпрацю стосовно практики студентів, умови праці та перспективні спеціальності у агросекторі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ